במהלך הסיור התקיימה פגישה בנוכחות מנהל סוכנות החלל הישראלית, אורי אורון ושגריר בריטניה בישראל, מר ניל ויגן, בה הציגו הצדדים את עיקר פעילותם, ודרכים להגברת שיתוף הפעולה בין שתי המדינות בתחום החלל.
בסיום הפגישה נערך שולחן עגול עם עמותת SPACEIL שאחראית על פרויקט בראשית 2 וחברות סטארט-אפ ישראליות מתחום החלל שנתמכות על ידי סוכנות החלל הישראלית במשרד החדשנות, המדע והטכנולוגיה בניהן: חברת StemRad שפיתחה חליפות החלל המגינות מפני קרינה סולרית, אשר צפויות להצטרף למשימת הירח ארטמיס של נאס"א; חברת SpacePharma שבנתה ננו-לווין המסוגל לבצע ניסויים בתרופות בחלל; חברת Ramon Space, הפועלת בתחום של טכנולוגיות מחשוב על לחלל (Super Computing).; וחברת Helios המפתחת מערכת טכנולוגית לייצור חמצן מאבק-ירח ולהפקת פלדה בעלות מוזלת וללא פליטת פחמן דו-חמצני.
במעמד זה, תא"ל (במיל') אורי אורון, מנהל סוכנות החלל הישראלית אמר כי "סוכנות החלל הישראלית תמשיך לפעול להרחבת האקו-סיסטם של החלל בישראל, לקדם שיתופי פעולה בינלאומיים ולחזק את מעמדה העולמי של ישראל כמעצמת חלל. אני רואה פוטנציאל גדול בהידוק קשרי החלל עם בריטניה".
בתמונה משמאל לימין: ניל ויגן שגריר בריטניה בישראל, ג'ורג' פרימן שר המחקר, המדע והחדשנות הבריטי, אורי אורון מנהל סוכנות החלל, גיר בר לב, סמנכ״ל מנהל חטיבת טילים וחלל בתע"ש , סוזנה קיטשנס, סמנכלית מחקר בינלאומי וחדשנות במשרד המחקר, המדע והחדשנות הבריטי